"ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΛΙΤΣΑΚΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε."

litsakis
Η εταιρεια «ΛΙΤΣΑΚΗΣ»

Η εταιρεία «ΛΙΤΣΑΚΗΣ» λειτουργεί στη Χίο από το 1987 με αντικείμενο εργασιών την κατασκευή αμαξωμάτων παντός τύπου,την κατασκευή Μπαγκαζιέρων, Τρέιλερ και Συρόμενων οχημάτων καθώς και ενεργειακών κατασκευών (λέβητες ξύλου/πυρήνας/πετρελαίου, εναλλάκτες, τζάκια).

Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στο είδος της στο Αιγαίο και μια εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα στον τομέα της, απασχολεί προσωπικό δέκα ατόμων ενώ παράλληλα προμηθεύει τα προϊόντα της με αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5 στρεμμάτων και ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι οι πλέον σύγχρονες στον τομέα της και είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη. Η γκάμα των κατασκευών της εταιρείας μας είναι τεράστια κι έχουμε δυνατότητα παραγωγής οποιασδήποτε ειδικής κατασκευής.

Καινοτομία «ΛΙΤΣΑΚΗΣ»

Η «ΛΙΤΣΑΚΗΣ» είναι μια σύγχρονη και καινοτόμος εταιρεία με σημαντικές επενδύσεις σε νέα προϊόντα, εφαρμογές και κατασκευαστικές μεθόδους. Πολλά από τα πρωτοπόρα προϊόντα της είναι μοναδικά στο χώρο και προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΟΒΙ 1007800/2013      Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΟΒΙ 2013 1008002/2013

Παράλληλα, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους γερμανικούς οίκους στον τομέα των συρόμενων οχημάτων (wap, knott) αλλά και στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων διασυνδεδεμένων και μη (Centrosolar, SMA, Delta).

Διασφάλιση Ποιότητας «ΛΙΤΣΑΚΗΣ»

Η «ΛΙΤΣΑΚΗΣ» είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και από το 2018 πιστοποιείται με ISO 9001:2015. Η δήλωση πολιτικής ποιότητας της εταιρείας «ΛΙΤΣΑΚΗΣ» για το ISO 9001:2015 καθώς και τα πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001:2015 του φορέα πιστοποίησης:

evetam ISOiqnet ISOqualitypolicy ISO

Δραστηριότητες:

Εκτός από την κατασκευή Αμαξωμάτων παντός τύπου, την κατασκευή Μπαγκαζιέρων, Τρέιλερ και Συρόμενων οχημάτων αλλά και λεβήτων κεντρικής θέρμανσης μπορούμε επίσης να σας εξυπηρετήσουμε για τις ανάγκες σας σε:

  • Συρόμενα οχήματα και τρέιλερ ειδικών διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας.
  • Ειδικές κατασκευές και μετασκευές οχημάτων – αυτοκινήτων σε βυτία νερού, αποβλήτων χημικών – πετρελαίου.
  • Εισαγωγή αυτοκινήτων – σασί κατόπιν παραγγελίας για μετασκευή.
  • Κατασκευή οικίσκων για ποικίλες χρήσεις.
  • Σκάφη αλουμινίου, επαγγελματικά και αναψυχής, σε πάρα πολλά σχέδια.
  • Κάδους απορριμμάτων σε πολλούς τύπους
  • Ξηραντήρια ελαιοπυρήνας
  • Άλλες κατασκευές από αλουμίνιο, για ξηρά και θάλασσα.

Αναλαμβάνουμε και κατασκευές από αλουμίνιο, όπως πλωτήρες και κατασκευές ιχθυοκαλλιεργειών (δεξαμενές, καμπίνες κ.λπ.) με εγγύηση τη μεγάλη αντοχή του ALLOY 5083 στη θάλασσα.

Διοικητικά Στελέχη της εταιρείας

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Α. ΛΙΤΣΑΚΗΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΤΣΑΚΗΣ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Π. ΛΙΤΣΑΚΗΣ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

elΕλληνικά
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο